Πώς να έρθετε στη Σητεία:

Απευθείας προγραμματισμένες και charter πτήσεις προς Ηράκλειο:
Αρκετές αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν δρομολόγια μεταξύ κεντρικών Ευρωπαϊκών πόλεων.

Πτήσεις από Αθήνα:
Η Ολυμπιακή και η Astra Airlines λειτουργούν καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο. Υπάρχει πτήση απευθείας και για το αεροδρόμιο της Σητείας.

Πλοία από τον Πειραιά προς Ηράκλειο και Σητεία:
Ταχύτατα πλοία λειτουργούν το δρομολόγιο Πειραιάς Ηράκλειο σε καθημερινή βάση. Υπάρχει και η επιλογή ενός αργού πλοίου από τον Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις πριν την άφιξη στο λιμάνι της Σητείας.

Ενοικίαση αυτοκινήτου:
Όλες οι μεγάλες εταιρείες ενοικιάσεων λειτουργούν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Θα βρείτε και στη Σητεία όμως από εκεί οι εξίσου πολλές επιλογές.

Πώς να έρθετε στο vistamare villas – Ξηρόκαμπος:

Στον Ξηρόκαμπο θα φτάσετε από την Σητεία ακολουθώντας τον δρόμο από Παλαίκαστρο για Ζάκρο. Ο Ξερόκαμπος βρίσκεται 48 χλμ νοτιοανατολικά από την Σητεία. Βγαίνοντας από την Ζάκρο θα συναντήσετε μια διασταύρωση όπου θα πρέπει να στρίψετε δεξιά (αριστερά ο δρόμος οδηγεί στην Κάτω Ζάκρο).
Ο δρόμος από τη Ζάκρο μέχρι τον Ξηρόκαμπο είναι περίπου 9 χλμ.

Το εκπληκτικό σκηνικό συναρμολογούν βουνά, φαράγγια, ελαιώνες και φανταστικές ερημικές παραλίες. Μεγάλη σε έκταση παραλία, αμμώδης με κρυστάλλινα και ρηχά νερά. Δίκαια ο Ξηρόκαμπος διεκδικεί τη θέση μιας από τις ομορφότερες παραλίες της ανατολικής Κρήτης. Είναι πράγματι ιδανική για εκείνους που αναζητούν ειρήνη, γαλήνη και ανάπαυση. Για να εξερευνήσετε την περιοχή θα χρειαστείτε σίγουρα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο.

speaker
microphone Μπορείτε να πλοηγηθείτε στη σελίδα μας με τη χρήση φωνητικών εντολών. Για παράδειγμα πείτε "υπηρεσίες" για να μεταφερθείτε στη σελίδα.