Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και αγαπημένος προορισμός τριών εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο. Είναι στην καρδιά χιλιάδων επισκεπτών, που επιστρέφουν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για να απολαύσουν την ομορφιά του νησιού, τη φιλοξενία των κατοίκων του, τον καλό καιρό και τις καθαρές θάλασσες.

Το μέγεθος της Κρήτης και η ποικιλία των τοπίων της ξεγελάει τον επισκέπτη που συχνά χάνει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε ένα νησί. Προσφέρει περισσότερες από 100 παραλίες για να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα, με πεντακάθαρα νερά, και διεθνώς αναγνωρισμένες παραλίες. Είτε ψάχνετε όμορφες παραλίες με μεγάλες αμμουδιές, μικρά κολπάκια, ή παραλίες με ρηχά νερά κατάλληλα για μικρά παιδιά, θα τις βρείτε όλες εδώ.

Η Κρήτη είναι ορεινό νησί και αυτό σημαίνει χιλιάδες μονοπάτια για όσους ζητάνε την επαφή με τη φύση μέσα από την πεζοπορία, την ορειβασία και την αναρρίχηση. Δάση από καστανιές και βελανιδιές, εξωτικά φοινικοδάση δίπλα σε όμορφες παραλίες, εύφορες πεδιάδες με πορτοκαλιές και λεμονιές, και χιλιάδες ελαιόδεντρα, μιας και η Κρήτη φημίζεται για το ελαιόλαδό της!
Η Κρήτη και οι κάτοικοί της φημίζονται για την πάντα θερμή και ανιδιοτελή φιλοξενία τους, που μαγεύει τον ταξιδιώτη και αισθάνεται τη ζεστασιά του τόπου. Πάντα χαμογελαστοί και ευδιάθετοι οι κάτοικοί της, σπεύδουν να μας προσφέρουν τοπικά εδέσματα και μεζέδες με τη συνοδεία σπιτικού κρασιού ή τσίπουρου, κάνοντάς μας να αισθανθούμε την Κρήτη το δεύτερο σπίτι μας.

Ό,τι κι αν επιθυμήσετε η Κρήτη μπορεί να σας το προσφέρει, γιατί η Κρήτη είναι μεγάλη, είναι όμορφη και πάντα φροντίζει τους επισκέπτες της με τον καλύτερο τρόπο.

Φωτογραφίες

 

speaker
microphone Μπορείτε να πλοηγηθείτε στη σελίδα μας με τη χρήση φωνητικών εντολών. Για παράδειγμα πείτε "υπηρεσίες" για να μεταφερθείτε στη σελίδα.